Webhotel oversigt

Her kan du se vores oversigt og forskellige webhoteller. Du kan nemt sammenligne priser og ydelser på de forskellige webhoteller. Hvis du er på udkig efter det billigste webhotel kan det være en fordel at kigge om der er nogle gode tilbud under vores side med forskellige rabatkoder.

You haven't connected an Adservice account on the settings page - please connect your Adservice account and try again.

Tips til valg af webhotel

Når du går i gang med at kigge efter et nyt webhotel er der flere ting du skal gøre op med dig selv inden du beslutter dig. Start med at tage stilling til om dit webhotel blot skal hoste en lille blog hvor du engang i mellem kan skrive lidt om alt mellem himmel og jord samt lægge et par billeder op nu og da. Hvis det er tilfældet har du ikke brug for professionelt webhotel men kan derimod nøjes med et lille billigt webhotel.

Skal du blot bruge en e-mail adresse?

Det kan være at du bare ønsker at have et domænenavn som du kan bruge til din helt egen specielle e-mail adresse. Hvis det er tilfældet skal du også blot bruge et lille billigt webhotel. Du behøver faktisk ikke engang at lave en hjemmeside for at kunne tage din nye e-mail i brug. Du skal blot aktivere webhotellet. Derefter kan du oprette den eller de mailadresser som du måtte have brug for.

Har du meget trafik til din hjemmeside?

Hvis du skal lave en hjemmeside hvor du regner med at få en masse besøgende ind på side skal du kigge efter et professionelt webhotel. Det er vigtigt at det er stort nok til at kunne klare det enorme press det er når din hjemmeside besøges af mange mennesker på en gang. Hvis dit webhotel ikke er stort nok risikere du at din hjemmeside går ned. Heldigvis tilbyder langt de fleste udbydere af webhoteller at man får en mail om at bør opgradere sit webhotel når de kan se at der begynder at være pladsmangel. Hos langt de fleste udbydere er det gratis opgradere til et større webhotel hvis det skulle blive nødvendigt. Start eventuelt med at kigge om der er nogen rabatkoder du kan benytte dig af inden du køber et webhotel.

Fordelene ved et professionelt webhotel

Der ofte meget stor forskel på et billigt webhotel og et professionelt webhotel. Typisk er der meget bedre support på et professionelt webhotel. Der bliver ofte også taget backup af din hjemmeside dagligt samt mange andre services. Dette er dog typisk kun ting du har brug for hvis du driver en professionel hjemmeside. Til hobby brug kan du sagtens nøjes med mindre til at starte med. Skulle du lige pludselig finde ud af at du gerne vil drive din hjemmeside som en professionel hjemmeside kan du altid opgradere dit webhotel til et større et.